AktualityKoronavírus

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce 23. 3. 2020

obed
poradna

Zasadnutie Krízového štábu v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 23. 3. 2020 /pondelok/ o 8. 00 hod. a o 12,00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  • Krízový štáb mesta kontaktoval Okresný krízový štáb Zlaté Moravce ohľadom aktuálnej situácie výskytu koronavírusu COVID -19 na území mesta Zlaté Moravce
  • Krízový štáb mesta kontaktoval Nemocnicu Zlaté Moravce a.s., ktorá informovala, že všetky opatrenia v nemocnici v súvislosti s COVID – 19 sú zverejnené na nasledovnej web stránke: https://www.nemocnicamoravce.sk/o-nemocnici/novinky/200317-covid-19.html
  • Krízový štáb mesta rozhodol o sprístupnení schránky pre občanov mesta Zlaté Moravce (na podanie žiadostí, podnetov atď.). Schránka sa nachádza na hlavnom vchode – vstupných dverách Mestského úradu.
  • Krízový štáb rozhodol o zakúpení ďalších ochranných rúšok pre obyvateľov mesta Zlaté Moravce nad 65 rokov.
  • Krízový štáb riešil dezinfekciu priestorov Mestského úradu ako aj iných objektov v správe mesta Zlaté Moravce.
  • Krízový štáb mesta rozhodol o zvýšení informovanosti MRK. Pomocou pracovníčok Terénnej sociálnej práce sa spustí zvýšená informačná kampaň MRK ohľadom správania sa v mimoriadnej situácii v súvislosti COVID-19 v mestskej časti Chyzerovce a na ulici 1. mája (informovanosť o potrebe dodržiavania zvýšených hygienických návykov a potrebe obmedzenia združovania a zdržiavania sa vo väčších skupinách).
  • Krízový štáb mesta v spolupráci s vedúcou Ekonomického oddelenia riešil spôsob finančného zabezpečenia doteraz prijatých opatrení.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button